Søk

Blir det revansje?


Etter helgen er det klart for nye kamper igjen. Larvik spilte uavgjort mot Banik Most, mens Vipers og Byåsen tapte sine kamper mot Viborg og København.

¨Larvik har hatt en utrolig stigning de siste kampene, og det er gøy å se på. Det hjelper selvfølgelig at Thea Mørk og Tine Stange er tilbake, og at June Andenæs er kommet inn i troppen. Rutine har mye å si. Dessverre har det stått uten høyresiden, Hege Løken og Mathilde Rivas Toft som har vært ute med skader. Forhåpentligvis er de tilbake snart.

I kveld møtes alle lagene på nytt etter første seriekamp. Det blir spennende å se hvordan kampene ender denne gangen. Får vi noen nye smeller eller tar noen lag revansj?

Tertnes - Stabæk

Kl 18.00

Tertnes vant klart i første seriekamp, men Stabæk har tatt noen steg siden da.De har blant annet spilt NM finale.

Oppsal - Byåsen

Kl 18.00

Disse to lagene møttes også i seriestarten, og Byåsen gikk på et overraskende tap. Jeg synes de har hevet seg litt i det siste, så vi får se hvordan det går i kveld.

.

Storhamar - Sola

Kl 18.00

I første seriekamp vant Storhamar klart, uten Heidi Løke. I kveld er hun med, mens Sola må kl are seg uten Camilla Herrem som er gravid.

Vipers - Glassverket

Kl 18.30

Dette var også seriestart kampen, og det ble en overlegen Vipers seier. Jeg tviler på at det blir så mye forandringer i kveld.

Larvik - Fredrikstad Kl 19.00

Mange ble overrasket da Larvik gikk på et tap mot det nyopprykkede laget i første seriestarten. Larvik har som sagt fått inn flere rutinerte spillere, og forhåpentligvis blir kampen en helt annen i kveld.

Alle kampene sendes på handballtv.com


Thea Mørk. Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle