top of page
Søk

Blir det revansje?


Etter helgen er det klart for nye kamper igjen. Larvik spilte uavgjort mot Banik Most, mens Vipers og Byåsen tapte sine kamper mot Viborg og København.

¨Larvik har hatt en utrolig stigning de siste kampene, og det er gøy å se på. Det hjelper selvfølgelig at Thea Mørk og Tine Stange er tilbake, og at June Andenæs er kommet inn i troppen. Rutine har mye å si. Dessverre har det stått uten høyresiden, Hege Løken og Mathilde Rivas Toft som har vært ute med skader. Forhåpentligvis er de tilbake snart.

I kveld møtes alle lagene på nytt etter første seriekamp. Det blir spennende å se hvordan kampene ender denne gangen. Får vi noen nye smeller eller tar noen lag revansj?

Tertnes - Stabæk

Kl 18.00

Tertnes vant klart i første seriekamp, men Stabæk har tatt noen steg siden da.De har blant annet spilt NM finale.

Oppsal - Byåsen

Kl 18.00

Disse to lagene møttes også i seriestarten, og Byåsen gikk på et overraskende tap. Jeg synes de har hevet seg litt i det siste, så vi får se hvordan det går i kveld.

.

Storhamar - Sola

Kl 18.00

I første seriekamp vant Storhamar klart, uten Heidi Løke. I kveld er hun med, mens Sola må kl are seg uten Camilla Herrem som er gravid.

Vipers - Glassverket

Kl 18.30

Dette var også seriestart kampen, og det ble en overlegen Vipers seier. Jeg tviler på at det blir så mye forandringer i kveld.

Larvik - Fredrikstad Kl 19.00

Mange ble overrasket da Larvik gikk på et tap mot det nyopprykkede laget i første seriestarten. Larvik har som sagt fått inn flere rutinerte spillere, og forhåpentligvis blir kampen en helt annen i kveld.

Alle kampene sendes på handballtv.com


Thea Mørk. Foto: LarvikogNorge


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page