top of page
Søk

Overganger (2018)


Det er nytt år, og overgangene har kommet på rekke og rad. Vi kan starte med klubben i mitt hjerte, og se hvordan det ligger ann der.

Larvik har hentet inn Mari Molid (fra Randers) og Yasminee Gulic (målvakt fra Follo) før neste sesong . De som forlater klubben er Kristine Breistøl (Team Esbjerg) og Gabriela Moreschi (usikkert). Emilie Christensen og Mathilde Rivas Toft har forlenget sine kontrakter og blir til 2020. Geir Outstorp er ny hovedtrener fra neste sesongen, mens Tor Odvar Moen ikke har fått fornyet tilliten videre. Linka har fortsatt et år igjen av kontrakten, og er mest sannsynlig tilbake over sommeren. Maria Hjertner, Hege Løken, Guro Rundbråten, Tine Stange, Cassandra Tollbring, Martine Wolff og Mari Finstad Bergum er fortsatt under kontrakt. Litt usikker på hvordan det ligger ann med Tonje Berglie og June Andenæs. Thea Mørk har en 1 + 1 kontrakt fra i fjor, men jeg håper hun blir med videre. Det er ingen tvil om at hun har vært attraktiv for Noras klubb Gyør, men her har Thea takket nei to ganger allerede. Tamires Lima er på utgående kontrakt. Geir har sagt at klubben helst vil ha tre landslagsspillere på laget og er i gang med noen flere nyheter.


Forsvinner: Kristine Breistøl skal ut på nye eventyr i sommer. Foto: LarvikogNorge

Vipers har fått fornyet en del kontrakter i det siste. I tillegg til å ha hentet noen talenter fra Stabæk: Linn Sulland 3 år , Jeanett Kristiansen 2 år, Tonje Refsnes 2 år , Vilde Jonassen 2 år og Marta Tomac 2 år.

Henny Reistad og Josefine Intelhus (Stabæk -> Vipers). Kari Brattset skal til Gyør etter sommeren.

Storhamar har hentet Guro Nestaker fra Oppsal. Mia Svele og Elise Skinnhaugen har fornyet kontraktene sine med to år, mens Kamilla Sundmoen legger opp.

Hos Byåsen har Andrea Austmo Pedersen, Maren Aardahl, Krisin Venn 3 år, Tonje Lerstad 3 år alle forlenget sine kontrakter. Moa Högdahl drar til Viborg, mens landslagsspiller Marit Røsberg Jacobsen går til Team Esbjerg. Et stortalent fra Ungarn, Rita Lakotos, har blitt hentet inn.

Celine Sivertsen forlater Tertnes og reiser til Randers. Stine Skogrand går fra Silkeborg til Herning Ikast (FCM), mens Veronica Kristiansen har blitt kjøpt fra av FCM og skal til Gyør sammen med Brattset. Her har allerede Kari Grimsbø forlenget sin kontrakt med 2 år.

Malin Holta kommer hjem til Sola fra Nantes i Frankrike.

Dette er status pr i dag. Følg med på larvikognorge på instagram eller Larvik og Norge på facebook for hyppigere oppdateringer!


Stortalent med videre: Mia Svele er bare 16 år, men har fått utfordre seg i eliteserien denne sesongen. Rutinerte Jeanett Kristiansen skal fortsette i den rosa trøyen noen sesonger til. Foto: LarvikogNorge


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page