top of page
Søk

Gullet er delt ut.. i morgen er det sølvkamp!


Det har vel aldri vært så mye spenning inn mot en sluttspurt tidligere i eliteserien. Det er ihvertfall mange år siden! Etter en spennende kamp mellom Larvik - Vipers ble det tilslutt sørlendingene som tok seieren. De trengte kun et poeng mot Gjerpen i går for å vinne serien. Det ble en solid seier, og gullet er derfor delt ut i Kristiansand. GRATULERER! Jeg er imponert over hva de har prestert og spesielt synes jeg det er gøy at Lundetvillingene kom hjem og vant gull i serien. Hittil har de 2 av 4, de kan få både gull i sluttspillet og EHF cupen også!

Så i morgen onsdag er det klart for sølvkamp mellom Larvik og Storhamar. Det kommer til å bli ekstremt spennende. Jeg prøver å finne en måte å komme meg til Larvik på, men det er dårlig ut. Jeg slutter 16.00 på jobb, kampen begynner 18.30 og jeg har 2,5 times reisevei til sentrum. Det går heller ikke tog som passer, så dette blir super vanskelig.

Kampen ser du uansett på TV" sportskanalen kl 18:30 :)

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page