top of page
Søk

Norge vs All Stars

Oppdatert: 28. aug. 2019


3.juni braker det løs i Arena Larvik. Norges nye landslagsstjerner skal møte tidligere spillere. Dette er gjort i samarbeid med Plan International Norge som kjører i gang et show med kjente artister og gjester. Jeg bestilte billett den dagen de kom ut og er super klar for å se igjen gamle helter.


Thorir vs Marit? Foto: Ticketco

Cathrine Svendsen har allerede blitt bekreftet som en spiller. Hun har 233 landskamper for Norge og var med på bronselaget i 1986, og har to OL sølv fra 1988 og 1992. Hun kom på tidenes All Star Team i 2012. . Karoline Dyhre Breivang bekreftet på instagram at det snart var Plan-kamp og at det måtte kastes litt igjen. Kanskje ikke så rart da hun står med flest landskamper for Norge.

Det blir en veldig spennende duell på benken mellom Thorir og Marit. Marit ledet Norge fra 1994- 2008, der det ble hele 6 gullmedaljer. Thorir tok over stafettpinnen i 2009 og har også 6 mesterskapsgull. Det er derfor to spillere som er bekreftet med, men det trengs jo noen spillere til.

Det blir jo litt til at man spekulerer hvem vi får se i aksjon, og her er noen ønsker fra min side:

Kari Mette Johansen - Min favorittspiller sammne med Linka. Har et stort håp og en liten mistanke om at hun kanskje blir med da hun blant annet har vært med i NM veteran. 2 OL gull, 1 VM gull og 4 EM gull og en av Norges beste venstrekanter.

Cecilie Leganger- Ble kåret til verdens beste målvakt som 18 åring. Slo tidlig igjennom og ble en legende i Norsk kvinnehåndball.

Tonje Larsen - Dronninga i Larvik ga seg i en alder av 40, og var blant annet med på Norges to første gull i 1998 og 1999. En selvskreven legende, men det spørs om knærene holder.

Kristine Lunde-Borgersen - Var med på Norges gullalder og slo igjennom sammen med tvillingsøster Katrine. ''Søstrene Lunde'' ble et begrep som ble godt brukt i håndball Norge. Else Marthe Sørlie - Lybekk - Ble kåret til OLs beste strekspiller i 2008, var også med på Norges to første gull i 98 og 99.

Marit Malm Frafjord - Legger opp etter denne sesongen, men var en viktig spiller for Norge. Spesielt bakover var hun en bauta. Gøril Snorroeggen - Slet mye med skader, men fikk vist seg godt frem i landslagsdrakten. Var med på å vinne 2 OL gull blant annet. (Og selvfølgelig Karo, men hun skal jo være med!)

Disse har jeg ikke et lite godt forhold til, men er absolutt noen jeg skulle ønske å se i aksjon:

Susann Goksør Kristine Duvholt Havnås

Kjersti Grini

Mia Hundvin Hanne Hegh - Altså, når datter Emilie Hegh Arntzen er med i troppen så hadde det vært utrolig kult med en mor/datter duell.

Jeg skulle jo gjerne sett Gro Hammerseng-Edin og Linn-Kristin Riegelhuth Koren også, men de er jo i lykkelige omstendigheter. Linka hadde etter det jeg skjønte termin i forrige uke, så hun ser vi nok ikke på laget.

Håndballjentene skal spille kamp mot Ukarina 30.05 (I Ukraina) og Sveits 2.juni i Arena Larvik. Dette er EM kvalifiseringskamper. Disse jentene er tatt ut til samlingen: Katrine Lunde,Silje Solberg, Emilie Hegh Arntzen, Veronica Kristiansen, Heidi Løke, Stine Skogrand, *Vilde Ingstad,*Stine Bredal Oftedal,*Silje Solberg, Kari Brattset,Helene Gigstad Fauske, Emilie Christensen, Moa Høgdahl (ny),Amanda Kurtovic, *Sanna Solberg.Thea Mørk og Marit Røsberg Jacobsen. * Det er ikke avklart når spilleren er tilgjengelig pga. obligatoriske kamper/kampbelastning i egen klubb.16 spillere fra denne troppen vil senere bli uttatt til kamper mot Ukraina 30.5 og Sveits 2.6.

Reserver: Jeanett Kristiansen, Tonje Enkerud, Vilde Johansen, Ingvild Bakkerud, Andrea Austmo Pedersen og Elise Skinnehaugen. Marta Tomac er med på treningsdelen, men skal ikke spille kamper uansett.

Kari Aalvik Grimsbø var egentlig tatt ut, men har valgt å ta en landslagspause.


Katrine Lunde og Kari Mette Johansen spilte sammen fra 2004- 2012 og vant både EM, VM og OL. Nå kan det ble duell i Håndballjentene vs All Stars. Foto: LarvikogNorge


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page