top of page
Søk

Takk for denne gang!


Sesongen er over, og nye spillere forlater Larvik denne gangen. I tillegg har ikke trener Tor Odvar Moen fått fornyet kontrakt, han skal til Ungarn. Han har blitt kåret til æresmedlem i klubben etter over 20 år i klubben. Det har ikke vært noe tvil om at han har vært en viktig person i klubben. Tor Odvar var lagets trener da Larvik vant Champions Leauge i 2011.

De som takker for seg for denne gangen er: Gabriela Moreschi - Kom til klubben for to år siden fra Flint, men har vært andre målvakt/tredjemålvakt. Har stått flere gode kamper av det jeg har sett, og redder ofte straffer. Er alltid blid og tar rollen som gledesspreder på benken. Hun har sett meg på tribunen flere ganger og sier alltid hei. Det er utrolig hyggelig å bli sett av spillerne. I tillegg har vi hatt noen hyggelige samtaler på instagram. Nå skal Gabi til Romania, der skal hun spille for Cisnadie

– Magura Cisnadie ligger i øyeblikket på tredjeplass i den rumenske ligaen. Neste sesong skal de spille EHF Cup. De bygger et nytt lag med flere nye spillere, og det er en stor fordel for meg at det er fire brasilianske spillere i klubben fra før. Det blir en fin gjeng, og det hjalp med til å ta avgjørelsen. Vi skal ikke bare prestere godt på banen, men også trives sosialt, sier hun til larvikhk.no. Hun har blitt anbefalt å ta steget videre av den brasilianske landslagsstjernen.Hun har også blitt lovet mer spilletid, og det unner jeg henne!


Tamires Morena - Begge brasilianerne reiser etter denne sesongen. Tamires kom til Larvik i fjor og har vært en viktig bidragsyter i klubben. Hun hadde en litt svak start, men kom seg mer utover i sesongen. Denne jenta har veldig mye passion og hun jubler for hvert mål. Hun skal videre til Ungarn og skal spille for Kisvarda.

– Jeg er veldig fornøyd med min nye klubb, men fokuset mitt nå er å fullføre sesongen i Larvik og kjempe om seriegullet, sier Araujo til larvikhk.no.


Kristine Breistøl - Hun kom til Larvik i 2012 og var et stor talent. Dessverre har skadene vært mye i fokus og det har satt en liten stopper for utviklingen i perioder. De siste sesongene har det vært mindre skader heldigvis og hun har fått vist seg frem mer og mer. Det har blitt mer ansvar på henne nå når de rutinerte har dratt andre steder. Brei har vært en postiv bidragsyter i klubben, både på og utenfor banen. Det var i hvertfall det inntrykket jeg fikk i serien ''Larvikjentene''. Nå går turen til Team Esbjerg hvor hun skal spille sammen med Sandra Toft, Vilde Ingstad, Marit Røsberg Jacobsen og Sanna Solberg.


Thea Mørk - Kom til klubben som lærlingen til klubblegendene Kari Mette Johansen og Sara Breistøl. Hun kom nok litt i skyggen av søster Nora Mørk, men har de siste årene blitt så mye mer enn det. Det har dessverre vært en del skadeperioder for Thea også, men hun har kjempet seg tilbake hver eneste gang. Hun gikk fra ''bunnen'' til å være lagets kaptein denne sesongen. Det er ganske store steg å ta på disse årene. Nå venter nye utfordringer i København og jeg unner Thea suksess. Heldigvis får vi mest sannsynlig se henne på landslaget fremover.3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page