top of page
Søk

Håndballuka


Denne uka blir fylt med håndball, det skal spilles hele tre kamper. De siste to EM kvalikkampene skal spilles denne uken. Norge er allerede klare til EM i desember etter fire seiere over Sveits, Ukraina og Kroatia.

Ukraina - Norge (30.05.2018) Kl 18.00 på Viasat/Viaplay

Dette blir møte nummer 14 for disse lagene, og Norge har hatt god kontroll de siste årene. Det har blitt 11 seire, 1 uavgjort og 2 tap. Sist gang jentene våre tapte var under VM 2003. Siste seier kom i september 2017, da ble det hele 35-22. Norge sparer Stine Bredal Oftedal, Sanna Solberg og Vilde Ingstad da de har hatt et ganske tett kampprogram. Inn kommer Jeanett Kristiansen (4 landskamper) og debutantene Tonje Enkerud og Ingvild Bakkerud. Moa Högdahl skal også debutere for landslaget i morgen.

Norge - Sveits (02.06.2018)

Kl 19.15 på TV2 eller Arena Larvik

Lagene hadde sitt første møte i oktober i fjor, og det ble en solid 29-12 seier til Norge. Jeg tror derfor ikke det blir en kjempe spennende kamp, men det er alltid gøy å se på jentene våre. Det blir tur til Larvik på meg, selvfølgelig.

Det er usikkert hvem som skal spille denne kampen, men det blir tatt ut 16 spillere fra denne troppen. Stine, Sanna og Vilde kan være tilbake på banen.

Norge - Allstars (03.06.2018) - Håndballjentene gir tilbake Kl 19.30 - 22.45 (nyhetene kommer i mellom) på TV2

Denne kampen har jeg sett frem til så lenge. De som følger meg på instagram og facebook har nok skjønt det allerede.

Det har allerede kommet flere og flere navn på blokka over hvem som skal spille på stjernelaget. Karoline Dyhre Breivang, Hanne Hegh,Trine Haltvik, Kjersti Grini, Heidi Tjugum og Isabel Blanco er allerede bekreftet. Jeg krysser fortsatt fingrene for Kari Mette Johansen og Cecilie Leganger blir med!

Det har også kommet en liten tvist - for på dagens landslag skal flere kjendiser, som ikke har noe med håndballen skal gjøre, byttes inn. Her snakker vi Cecilie Steinmann Neess (Cess), Lisa Tønna, Silje Norendal, Iman Meskini (Skam - Sana) og Jorun Stiansen.

Det er Anders Hoff og Helene Olafsen som skal være programledere for sendingen som sendes i samarbeid med Plan.


Flest landskamper: Karoline har flest landskamper for Norge. I fjor la hun opp, men på søndag gjør hun comeback for en kveld. Foto: LarvikogNorge, 2013


4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page