top of page
Søk

Håndballjentene ga tilbake.


'' Vi skal gjøre alt vi kan for å lage fest, spillegleden driver oss frem''

Dette sang håndballjentene i 1994, og på søndagen var dette veldig beskrivende for kvelden.

Jeg trodde først jeg bare skulle på All Stars - Håndballjentene da jeg bestilte billetter i mars. Det viste seg at det skulle bli noe helt annet. Dette skulle være i samarbeid med Plan for å skaffe flere faddere, en sak som treffer mange. Så hvordan får man en TV suksess i beste sendetid på en søndag kveld?

Plan fant ihvertfall oppskriften: - Man inkluderer Norges yndlinger, Håndballjentene. Folk benker seg jo foran TV'n for å se jentene våre spille kamp etter kamp i desember.

- For å toppe det så får man med gode ''gamle'' spillere fra 80,90 og 2000 tallet. Da snakker vi selvfølgelig om Hanne Hegh, Heidi Tjugum og Karoline D.Breivang blant annet. I tillegg til å hente inn legendetreneren Marit Breivik.

- Så krydrer man det enda litt til med kjente og kjære fjes fra TV, humor og andre sportsgrener. Man plusser også på noen rørende reportasjer fra Karoline D.Breivang, Marit Breivik og Solveig Kloppens tur i møte med barn som ikke har det like godt som oss.


Dagens vs gårsdagens stjerner. Foto: LarvikogNorge

Høydepunkter på rekke og rad

Kampen ble jo selvfølgelig noe for seg selv, og man sitter jo igjen med haugevis av høydepunkter. Det som kanskje traff meg mest var spillegleden og innsatsen til alle sammen. Spesielt kjendisene som så ut til å kose seg skikkelig. De ga alt og var ikke redde for å gi av seg selv på godt og vondt. Noen fikk jo virkelig vist seg frem, og jeg synes både Marte Bratberg og Lisa Tønne gjorde en god figur. Hos All Stars var Else Marte Sørlie Lybekk i slaget, sammen med Karoline D.Breivang og målvaktene Jeanette Nilsen og Heidi Tjugum. Må få si at jeg har stor respekt for Hanne Hegh altså. 58 år og comeback er imponerende, og jeg tror hun synes det var stas å spille mot datter Emilie. Det er jo litt morro for mor/datter duellen er jo bilde på gjennombruddet til Norge vs dagens Håndballjenter.

Håndballjenter ble nok satt litt i skyggen av de andre profilene, men de sto på og ga ikke noe gratis til sine forgjengere. Stine Bredal Oftedal sto frem som den kapteinen hun er, sammen med Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg og Katrine Lunde. Veldig morro at Silje og Sanna valgte å bytte etter hvilen, er litt usikker på hvor mange som fikk med seg det. Jeg så det ganske tidlig på oppvarminga etter pausen, og det var noen til som bemerket det. Karoline og resten av All Stars skjønte det ihvertfall. Synes det er tøft av Sanna og stå i målet, men ser helst at hun holder seg på kanten fremover altså. Med all respekt! Hun fikk jo faktisk en redning tilslutt mot Kari Mette Johansen (tidligere venstrekant på landslaget)

Kjendisene bemerket seg som sagt og jeg tror underbeinsfinta til Cess blir stående som kampens høydepunkt for mange. Tror ikke Anette Hovind Johansen skjønte så mye av det som forgikk akkurat der. Lisa Tønnes kantmål og bytting av lag var også veldig morro. ''Så lenge man har scoret et mål så er man jo en All Star'' var beskjeden etterpå. Hun byttet like så godt drakt med tidligere landslagskaptein Hanne Hegh. Samspillet mellom Silje Norendahl og Marte Brattberg var jo helt fantastisk.

Må også gi litt skryt til Helene Olafsen som strålte i sin første live sending. Synes hun var veldig rolig hele veien og gjorde et godt program. Anders Hoff var like bra som alltid, og alle artistene skal også få ros for kvelden.

Bli fadder du også Det ble vervet mange nye faddere under gårsdagens kamp, noe som er helt strålende. Det er fortsatt ikke forsent, så send melding ''Fadder'' til 03123 - og bidra til at flere barn kan få det litt bedre.

De aller aller fleste har råd til det, tenk på hvor mye penger vi bruker på tull og tøys. Jeg har ihvertfall fått et litt bedre syn på det og tenker at jeg heller kan bruke 300 kr i måneden på noen som trenger det enn godteri og brus.


Mamma og datter Hegh. Foto: LarvikogNorge

Det kommer flere bilder etterhvert, men det tar nok en god stund å fikse de!


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page