top of page
Søk

ENDELIG SERIESTART


Hei og hå alle håndballvenner, jeg er tilbake. Det blir litt stille i sommerferiene i og med at det er pause i håndballverden. Det har ikke vært så mye å blogge om, og derfor har det vært stille her også. Alle eliteserielagene har spilt NM kamper denne uke, og alle gikk videre. De er klare for runde 3 som spilles til uken. Det kommer mer info på instagram og facebook hvor jeg oppdaterer litt hyppigere enn her til tider.

I dag starter endelig serien igjen, og det braker løs mellom Storhamar og Gjerpen klokken 16. Jeg har enda ikke bestemt meg om jeg skal ta turen til Hamar, så vi får se om det blir noen bilder etterhvert.

Neste seriekamp går mellom Fredrikstad og Storhamar onsdag 5.september kl 18:30 (denne ble flyttet pga EHF cup kvalikk for Fredrikstad).

Skrim-Fana (Kl 17.00), Rælingen - Oppsal (Kl 18.00) og Vipers -Fredrikstad (Kl 18.00) spiller søndag 9.september.

Mitt favorittlag, Larvik, starter ikke før 12.september på bortebane mot Byåsen. Siste nytt der er at Tine Stange venter sitt andre barn og blir derfor ute hele sesongen. Cassandra Tollbring var veldig uheldig å røyk korsbåndet bare sekunder ut en treningskamp mot Siofok forrige helg, Det blir derfor opptrening for henne istedet for håndballkamper. Synes det er utrolig trist for hun var virkelig på vei opp.

Jeg er litt usikker på om jeg oppdaterer like mye her på bloggen angående resultater og kampene. Jeg fokuserer nok mest på disse toppkampene som kommer, også tar jeg de andre litt ettersom når jeg har tid. Som skrevet over så oppdaterer jeg oftere på Instagram og Facebook så ta en titt innom der :)

Her er lagene som er tippet på topp 3 av alle lagene i eliteserien. De fleste tror at Vipers tar gullet, Storhamar tar sølv og Larvik bronse. Det er ihvertfall ingen tvil om at dette blir nok en spennende sesong.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page