top of page
Søk

UKEN SOM GIKK


UKENS LARVIKSPILLER: Guro Ramberg - nykommeren har fått prøve seg nå som Hege Løken har vært ute med skade. Hun scoret 4 og ble banens beste mot Rælingen og satte tre baller på tre forsøk mot Fredrikstad. (Har dessverre ikke noe bilde av henne da jeg ikke har fått vært på LHK kamp enda denne sesongen)

UKENS LANDSLAGSPILLER:


Marit Røsberg Jacobsen hjalp Team Esbjerg videre i cupen med 6 scoringer. Det fortjener skryt :)

UKENS TOPPSCORERE:

1.plass: Mari Molid (4 kamper) 28 mål (12 straffer) 2.plass: Linn Jørum Sulland (4 kamper) 27 mål (13 straffer) 3.plass: Melanie Bak (4 kamper) 27 mål (14 straffer)

UKENS KAMPER:

Storhamar - Vipers 19-30 (7-14)

Dette var ukens toppkamp, men det så dessverre ikke slik ut. Vipers hadde kontroll store deler av kampen,med en fantastisk Lunde i målet (17 redninger). Begge målvaktene sto godt i 1.omgang, selv om det kanskje ikke ser slik ut på resultatet. Må si jeg har fått øynene opp for Chana Masson i denne kampen, for en dame altså. Hun ga så mye energi da hun reddet. Heidi Løke var tidvis sikker fra linja, men det hjalp ikke når det ble mye bom bak fra banen. Betina Riegelhuth hadde noen fantastiske skudd og gode innspill til Løke. Storhamar slet dessverre med mye enkle feil og det ble innimellom mer treff på stanga enn i målet. I tillegg var ikke forsvaret like godt som motstanderens sitt. Vipers utnyttet mulighetene og traff godt på kontra og i skudd bak fra banen. Når det er sagt så slet de en del framover til tider de også. Henny Reistad har et fantastisk skudd som hun fikk vist frem. Hun blir en spennende spiller å følge videre. Hos Storhamar fikk Guro Nestaker vist frem skuddarmen mot slutten. Begge to er med på rekruttlaget som skal i aksjon til uken. Hos Vipers var Linn Sulland også strålende etterhvert, selv om det ble en litt dårlig start.

Katrine Lunde og Heidi Løke ble banens beste for hvert sitt lag. SE OGSÅ: BILDENE FRA KAMPEN HER


Oppsal - Fana 29-27 (14-15)

En jevnspilt kamp, hvor Oslolaget tilslutt tok en knepen seier. Janne Eklo ble toppscorer og banens beste med 9 mål (3) for hjemmelaget, mens målvakt Sofie Grønlund ble BB hos Fana. Christine Alver scoret 9 mål (4 straffer).

Larvik - Rælingen 31-19

Lite tvil hvem som var best i denne kampen. Det skal sies at førsteomgangen ble jevn da Rælingen kun lå et mål bak, men Larvik fikk til pause med 17-13. Nykommerne Guro Ramberg ble banens beste, mens Sara Møller scoret flest med sine 6 mål. Hege Løken sto over nok en kamp etter en liten belastningskade i foten. Forhåpentligvis er hun tilbake om ikke så lenge. Hos Rælingen ble målvakt Vilde Smestad banens beste og Karoline Strømberg ble toppscorer med 5 (1)

Byåsen - Tertnes 16-20 (8-11) Lite mål, men tydeligvis mye spenning. Det var bergenserne som tok poengene tilslutt. Målvakt Andrea Pedersen ble BB for Byåsen, mens Julie Bøe Jacobsen ble toppscorer med 5 (2) mål. Det var nesten 1/3 av Byåsen sine mål. Hos Tertnes var det Marie Davidsen som ble BB (hun har virkelig vært en stor profil for Tertnes i flere sesonger). Madeleine Hilby, Vilde Johansen og Julie Lygren scoret alle 5 mål hver.

Fana - Molde

KAMPEN BLE AVLYST

Rælingen - Byåsen 29-29 (16-17)

En veldig spennende kamp som vippet begge veier. Rælingen hadde en god ledelse med 7-3, 9-4 og 12-8 før Byåsen begynte opphentingen. På 6 minutter gikk det fra 12-8 til 14-13. Hjemmelaget hentet seg inn igjen med flere gode aksjoner og det var de som holdt på ledelsen etter hvilen. På 24-21 får Andrea Hanssen rødt kort (ikke fortjent etter min mening), og da begynte trønderne med en ny opphenting. Fem minutter før slutt var det de som ledet med 2, og de siste minuttene skulle bli dramatiske. 3 bom fra gjestene og med straffebom + to mål fra Rælingen sto det 28-28. Karina Selland kontrer og setter inn en ledelse 30 sekunder før slutt. Et godt forsvar fører til et frikast. Så skjer det som ikke skal skje, Anne Kallestad setter inn ballen med et ''bowlingskudd'' (ops: ser på opptakene i ettertid at det ikke var det, men ikke så enkelt å se når man prøver å få tatt bilde under dramet). Poengene blir delt likt mellom lagene. Tidligere Rælingen spiller, Julie Bøe Jacobsen, blir BB for bortelaget og toppscorer med 9 mål (6 straffer). Hos hjemmelaget blir Frida Haug Hoel BB. Anniken Wollik og Lene Heiberg scorte 5 hver.


BILDENE FRA KAMPEN KOMMER HER ETTERHVERT

Tertnes - Gjerpen 26-24 (13-17)

Ser ut som Tertnes hentet seg opp igjen, og det ble enda en seier for laget fra Bergen. De står med 3 av 3 mulige seiere nå.

Madeleine Hillby ble toppscorer med 9 mål (4 straffer) og Frederikke Gulmark scoret 7 for Gjerpen. Det står dessverre ikke hvem som ble BB.

Skrim- Oppsal 35-34 (21-11) Oppsal hadde visst tidenes opphenting, men det endte med tap allikevel Cathrine Korvald scoret 10 mål (5) for Skrim og Janne Eklo scoret imponerende 13 (2) for Oppsal. Det står heller ikke her hvem som ble BB her.

Larvik - Fredrikstad 28-26 (13-12)

Lagene fulgte hverandre tett i 1.omgangen, men så dro Larvik i fra. Midtveis i andre omgang var ledelsen på 6 mål, men Fredrikstad nektet å gi seg. Det ble en dårlig avslutning på kampen, men det endte med en seier tilslutt. Jeg så ikke kampen de jeg var å så på Rælingen-Byåsen. Emilie Christensen ble BB med sine 5 mål, Mari Molid ble toppscorer nok en gang med 7 mål.


All foto: LarvikogNorge

#larvikhåndballklubb #hbno #håndball #handball

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page