top of page
Søk

UKEN SOM GIKK


UKENS LARVIKSPILLER:


Mari Molid (nå nummer 8)

Hun har kommet tilbake som en sjef og har scoret blant annet 16 mål på to kamper. Det er tydelig at hun takler sin nye rolle i klubben strålende. Gleder meg til å følge henne videre denne sesongen :)

UKENS LANDSLAGSSPILLER(E):


Helene Gigstad Fauske har fått en ny rolle i Herning -Ikast (FCM) etter som Veronica Kristiansen har dratt til Gyør. Hun har imponert i sesongstarten og scoret blant annet 9 mål mot både København og Randers. Helene kom på rundens lag i Danmark etter første runde.

Helene debuterte på landslaget i 2017 og var med under VM i fjor, hun ble byttet ut med Silje Solberg før finalen.


Vilde Ingstad har fått en strålende start på sesongen i Team Esbjerg med 25 mål på 4 kamper. Hun tar opp kampen mot Kari Brattset og Heidi Løke om en plass i EM troppen. Blir spennende å se om Thorir prioriterer 2 eller 3 linjespillere i mesterskapet. Alle tre var med under VM i fjor, men det var Ingstad som spilte minst. Vilde kom på ''Rundens hold'' i runde 4 sammen med lagvenninne Rikke Marie Granlund (målvakt).

UKENS STJERNESKUDD: Henny Reistad har imponert med to banens beste kåringer og rekruttlandslagsplass denne uken. Dette blir en velidg spennende spiller å følge med i fremtiden.

UKENS TOPPSCORER:

Melanie Bak fra Gjerpen ligger øverst med 25 scoringer på 3 kamper. På andre plass finner du Linn Sulland med 19 mål (3.kamper) og Mari Molid har satt 16 på sine to første kamper!

UKENS KAMPER:

Byåsen - Larvik 21-28 (11-15)

Dette ble vel ukens snakkis i håndballverden. Klassikeren som alltid er like spennende. Larvik hadde overtaket store deler av kampen anført av en skuddfarlig Mathilde Rivas Toft og Mari Molid. Guro Rundbråten var også stor i målet. Hos Byåsen var det ''mamma'' Ida Alstad som sto frem sammen med en solid Tonje Lerstad i målet. Hadde det ikke vært for henne hadde nok tallene sett styggere ut.

Mari Molid ble toppscorer mot gamleklubben med 8 mål og Ida Alstad scoret 6 mål (3 straffer) for Byåsen.

Gjerpen - Vipers 22-34 (10-17)

Målvakt Annick Lipman ble kåret til banens beste, i tillegg scoret hun 1 mål (ifølge handball.no, jeg fikk ikke med meg hele kampen). Toppscorer ble Melanie Bak med 9 mål (4 straffer). Hos Vipers var det Henny Reistad som ble banens beste i sin andre kamp på rad. Linn Jørum Sulland ble toppscorer med 6 mål (2 straffer).

Tertnes- Molde 27-22 (15-10)

Julie Stankieewicz ble kåret til banens beste, Julie Lygren ble toppscorer med 8 for Tertnes. Hos Molde var det Mona Obaidli som ble BB, og toppscorer sammen med Ragnhild Valle Dahl.

Molde - Rælingen 26-26 (16-16)

Begge lagene tapte sin første seriekamp og trengte derfor poeng. Da var det like greit å dele, etter en spennende og jevn kamp. Mona Obaidli ble hjemmelagets toppscorer med 8 mål (5 straffer) og Andrea Hanssen scoret 7 for Rælingen (1 straffe)

Vipers - Skrim 31-17 (15-9)

Nyopprykkede Skrim fikk kjenne på seg at Vipers ble forrige sesongs seriemestere. Hanna Yttereng ble toppscorer og banens beste med 7 scoringer. Målvakt Karoline Warloff ble Skrims beste,mens Tiril Gunther Merg, Trine Haugstad og Cathrine Korvald alle scoret 3 mål hver.

Gjerpen - Larvik 23-28 (11-15)

Larvik har fått en god start på på sesongen med to seiere. Thea Øby-Olsen scoret 9 og ble Gjerpens beste. Mari Molid ble toppscorer med 8 (4) og ble Larviks beste. Maria Hjertner scoret 7!

ANDRE KAMPER:

Siden jeg ikke begynte med ukens før nå så nevner jeg de første kampene som blir spilt denne sesongen

Storhamar - Gjerpen 43-30 (20-12)

Fredrikstad . Storhamar 21-27 (12-17)

Skrim - Fana 29-27 (14-12)

Vipers - Fredrikstad 33-20 (15-12)

Rælingen - Oppsal 24-30 (8-18)


#hbno #handball

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page