top of page
Søk

LANDSLAGSUKE: SISTE SJANSEFår en ny sjanse: Ingvild Bakkerud kjemper om en plass i EM troppen etter debuten i mai. Nå får hun en ny sjanse for Håndballjentene. Foto: LarvikogNorge

Denne uken er det landslagssamlinger, og det skal spilles tre kamper i Golden Leauge. Dette er den eneste turneringen før Møbelringen Cup og EM i Frankrike, så det gjelder å få vist seg frem. Rekruttlaget skal også spille to kamper mot Danmark i perioden 26-30.september. Noen av spillerne fra Håndballandslaget blir, som jeg har skjønt, med å spiller for rekruttene. De har nå en tropp på 18 stykker, og det pleier å være 16 stykker med på kamper.

LES MER: TROPPEN TIL GOLDEN LEAUGE OG REKRUTT

Kampene til landslaget spilles slik:

Torsdag 27.09

Norge - Polen kl 18:45

Lagene har spilt 50 kamper mot hverandre. Det har blitt 28 seire, 4 uavgjort og 18 tap for Norge. Sist de møttes var under VM 2017 hvor det ble en solid 35-20 seier til Norge. Sist gang det ble tap var tilbake i 1997. I utgangspunktet skal ikke Polen være noe målestokk for våre jenter.

Lørdag 29.09 Norge - Frankrike kl 14.00

Kommer revansjen etter det bitre tapet i VM finalen og to tap i sommer? Vi får håpe det. Frankrike har alltid vært et tøft lag å møte, og det blir som regel aldri en kjedelig kamp. Sist Norge vant var to kamper i juni 2017.

Det har blitt 90 kamper i mot hverandre - 68 seire, 2 uavgjort og 20 tap på veien.

Les mer: VM #11 - Kan vi ikke bare være stolte?

Søndag 30.09 kl 17.00

Danmark - Norge

En klassiker i Norges håndballhistorie. Vi har vært storesøster de siste årene uten noen store unntak. I mesterskapssammenheng har Danmark vunnet 1 gang de siste årene, men da var Norge allerede klare for videre spill (EM 2012). Sist Norge tapte for Danmark var under Møbelringen Cup i 2014, etter det har det blitt 6 strake seire.

153 møter - 71 seire - 14 uavgjort - 68 tap.

ALLE KAMPENE SKAL SENDES PÅ TV2


Blir det plass i EM troppen til disse jentene? Det blir spennende å følge de på veien mot EM.

Foto: LarvikogNorge

#hbno #handball

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page