top of page
Søk

Snipp, snapp, snute..Vil med til EM: Camilla Herrem kjemper om en plass i landslagstroppen som skal spille EM. Hun gjorde seg ikke bort i kveldens kamp. Foto: LarvikogNorge

Så var NM drømmen ute. Det ble tap 28-25 for Larvik, Sola ledet 7 mål bare fem minutter før slutt. Sluttspurten kom alt for sent for LHK.

Jeg er egentlig ikke overrasket over at Larvik kunne gå på et tap mot nettopp Sola. De tapte med et mål forrige sesong og Sola rykket nylig ned til 1.divisjon. De har uansett beholdt flere av sine viktigste spillere som Camilla Herrem, Line Ellertsen og Kimberly Ewanovich. Sammen med Tonje Nøstvold som ikke spilte kveldens kamp. Jeg ble faktisk litt nervøs da jeg så at det var Sola som ble trukket som motstander!

Larvik var unøyaktige, bommet på klare sjanser og sto ikke sammen i forsvaret. Guro Rundbråten klarte heller ikke å gi det lille ekstra, men ble også stående mye alene. Når forsvaret ikke fungerer så kan man ikke gjøre alt selv.. Dette utnyttet Sola, og i tillegg hadde de en strålende målvakt bakerst i Ewanovich. Mot slutten prøvde Larvik for hardt og de siste fem minuttene scoret de 5 mål mens Sola puttet 1. Det var uansett alt for sent, og resultatet ble bare pyntet litt på. Sola var smarte og taktiske og de rutinerte sto virkelig frem. Jeg må få hylle dette laget som spilte en veldig god kamp.

Uttellingen var helt krise i dagens kamp, og med under 50 % er dette noe som må mange hakk opp. Som sagt var målvakten til Sola strålende og hadde flere gode redninger. Allikevel så burde vi forvente at spillere skal treffe på 100% sjanser. Mari Molid, Martine Wolff og Mathilde Rivas Toft er egentlig den eneste som får godkjent fremover. Så da skjønner dere kanskje hvilke spillere som ikke hadde dagen, dessverre.

Larvik må jobbe med både forsvar og angrep frem mot helgens Champions Leauge kamp. Det er mye som skal til per dags dato om dette eventyret skal fortsette.

Andre resultater:

Rælingen - Byåsen 23-30

Tertnes - Molde 17-28

Fana - Utleira 28-25

Oppsal - Haslum 32-19

Vipers vs Nit-Hak 50-14

Fredrikstad - Gjerpen 30-24

Follo - Storhamar 29-33


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page