Søk

Det morsomste i håndballverden


Bortsett fra de olympiske leker kan vi vel kalle Champions Leauge det morsomste av det morsomme.

Det er spillere fra alle nasjoner samlet på forskjellige klubblag og de beste av de beste skal spille mot hverandre.

Larvik og Vipers er de lagene som representerer Norge i turneringen, akkurat som i fjor. Larvik møter Odense med Ingvild Bakkerud og Maja Jakobsen på laget, Metz og Buducnost i gruppe A. Mens Vipers skal kjempe i gruppe D mot Bucuresti med Amanda Kurtovic, FTC og Bietigheim.

Regjerende mester er Gyør som i fjor hadde Nora Mørk, Kari Aalvik Grimsbø og Stine Bredal Oftedal på laget. Denne sesongen kan vi plusse på Veronica Kristiansen og Kari Brattset. De skal møte Thüringer,Krim og Podravka i gruppe C.

Det også noen kjenninger hos København i gruppe B, her spiller nemlig Thea Mørk. Line Bjørnsen og Emily Stang Sando. De skal spille mot Rostov-Don, Sävehof og Brest Bretagne.

De første kampene skal spilles i helgen, og her er oversikten over TV kampene:

Lørdag 06.10: Vipers - Bietigheim kl 18:15

Søndag 07.10: Metz - Larvik kl 15.00

Disse sendes på Viasat 4

De øvrige kampene med norsk deltagelse mener jeg du kan se på ehftv.com. Her er oversikten:

Lørdag 06.10: Buducnost - Odense (Maja og Ingvild) kl 19.00

Lørdag 06.10: København (Thea, Line og Emily) - Brest Bretagne kl 13.45

Lørdag 06.10: Gyør (Vicky, Nora, Stine, Kari og Kari) -Krim kl 19.30

Lørdag 06.10: Bucuresti (Amanda)- FTC kl 17.30

ALT OM CHAMPIONS LEAUGE KAN DU LESE OM HER

EHF CUP NESTE HELG

Vi har også lag i EHF cup som skal møte hverandre etterhvert, og her skal Byåsen og Storhamar møte hverandre til kamp 13.10 og 21.10. Fredrikstad er også videre til runde 2, og de møter Besancon Feminim (Frankrike). Her finner vi også andre lag som består av norske spillere. Paris 92 (tidligere Issy Paris) har Hanna Bredal Oftedal på laget, som dere sikker skjønner er dette lillesøsteren til landslagskaptein Stine. Hos Herning-Ikast finner vi Helene Gigstad Fauske, Tonje Løseth og Stine Skogrand. Viborg skal også ut i kvalikkrunde nr 2, og her er Moa Högdahl. Siste laget er Siofok som styres av tidligere Larviktrener Tor Odvar Moen, og han har også Silje Solberg på laget.

Team Esbjerg er allerede videre. Her finner du spillerne Sanna Solberg, Vilde Ingstad, Kristine Breistøl og Marit Røsberg Jacobsen. I tillegg til tidligere Larvikmålvakt Sandra Toft.

Du finner mer om EHF cup HER2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle