top of page
Søk

Uken som gikk


UKENS LARVIKSPILLER


Jeg synes det er så morro å ha Mari Molid tilbake i Larvik og jeg synes hun er en av de som har vært mest stabile for klubben. Hun kom også på månedens lag i eliteserien for september.

UKENS LANDSLAGSPILLER:


Vilde Ingstad har blitt kåret til måndens spiller i Danmark, og det er veldig morro. Hun spilte også godt i Golden Leauge for en og en halv uke siden med landslaget. Det har blitt 36 mål på 40 forsøk for Team Esbjerg.

UKENS TOPPSCORER

1, Melanie Bak (Gjerpen) 37 mål på 5 kamper

2.Mari Molid (Larvik) 28 mål på 4 kamper

3.Linn Jørum Sulland (Vipers) 27 mål på 4 kamper

UKENS KAMPER:

Jeg er litt lat i dag siden jeg har vært på ferie. Så ukens resultater finner dere HER --> siste kamper.

Kan oppsummere Champions Leauge kampene kjapt. Vipers spilte uvagjort mot Bietgheim 27-27. Det var en jevn kamp hele veien og dessverre ble det stolpeskudd av toppscorer Linn Jørum Sulland i siste sekund. Hun scoret 6 mål totalt.

Larvik tapte klart mot Metz, 21-30. Det var dessverre lite som fungerte fremover, mye skudd i blokka og enkle feil som ga kontringsmål. De scoret 20 mål på 59 skudd = 34 %. Slik blir det ikke seier av. Flere av de nye fikk sjansen mot slutten da kampen var avgjort. Marte Figenschau scoret 1 mål og Yasminee Gluic reddet to straffer.Maria Hjertner scoret 8 mål og ble med det toppscorer. Jeg håper Larvik tar med seg de positive som var i kampen (for det var noen gode skudd og aksjoner innimellom). Det trengs å komme opp noen hakk når de møter Vipers til uka!

Bucuresti -FTC 36-31 Amanda Kurtovic scoret 6 mål

København - Brest Bretagne 32-28. Thea Mørk score 4 må. Emily Stang Sando reddet 2 av 14 (i følge statistikken). Line Bjørnsen står ikke på lista.

Buducnost - Odense 31-28 Ingen mål på de norske spillerne Maja Jakobsen og Ingvild Bakkerud.

Gyør - Krim 39-23 5 mål hver på Kari Brattset og Stine Bredal Oftedal. 2 mål på Vicky. Kari Aalvik Grimsbø reddet 2 av 7 skudd ( 1 straffe)


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page