top of page
Søk

Dette er EM troppen:

Oppdatert: 17. okt. 2019


Da var EM troppen endelig ute og det ble for min del ingen store overrasker sånn egentlig. Jeg tippet laget for noen uker siden HER, og der hadde jeg blant annet med Stine Skogrand (gravid), Silje Waade og Helene Gigstad Fauske på laget. De to sistnevnte fikk ikke plass denne gangen. I stedet var det Linn Jørum Sulland og Malin Aune som tok de siste plassene. Aune har storspilt denne høsten så det var ikke et dumt valg.

Linn Sulland er vel mest med som en innlsagsspiller/straffeskytter, for Amanda Kurtovic får nok hovedansvaret på høyreback nå som Nora Mørk og Stine er ute. Når det er sagt så har Sulland et fantatisk skudd som hun forhåpentligvis får brukt mye. En stor fordel er det er tilsammen 6 Vipersspillere med, det gjør at de spiller godt sammen. De spillerne som er med fra Norges beste lag kan få satt Sulland opp i gode posisjoner.

En av overraskelsene (som jeg ikke så som en overraskelse) var at Henny Reistad fikk en plass. Hun er 19 år, men har allerede kommet seg opp og frem i Europa med Vipers. Thorir er ganske klar på at hun ikke er den som skal ta mest ansvar, naturligvis, i dette mesterskapet. Gleder meg til å følge henne fremover.

Så kan man si mye om ''vrakingen'' av Herrem som alle mediene skriver om. Jeg vil ikke akkurat kalle det vraking da hun ikke har vært med på noen landslagssamlinger i år. Hadde T. Mørk eller Sa. Solberg blitt valgt bort så hadde jeg kalt det vraking. Når det er sagt så synes jeg selvfølgelig er trist at Herrem ikke er en del av troppen, men slik ble det denne gangen. Som hun sier selv så har hun jobbet hardt og gitt 100% og mer får hun ikke gjort. Jeg bøyer meg i støvet for den jobben Camilla har gjort, og håper hun fortsetter å jobbe frem mot VM neste år. Jeg er personlig veldig glad for at Thea Mørk endelig er å se i et mesterskap, det er så utrolig fortjent.

Her er troppen i bilder:4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page