top of page
Søk

Disse er videre til hovedrunden:


Gratulerer til Vipers som er klare for Champions Leauge mellomspillet. De spilte en meget god kamp mot Biethigheim i går og vant klart. Veteranene Katrine Lunde og Linn Sulland var avgjørende, sammen med nykommerene Henny Reistad og Hanna Yttereng.

Etter en praktkamp forrige helg mot Bucuresti på bortebane går de faktisk inn i hovedrunden med poeng. Det er et stort steg fra sist sesong. De har igjen en kamp mot FTC. De tapte med 1 mål i siste sekund sist gang lagene møttes så det er store muligheter for 2 ekstra poeng her også.

Dessverre gikk det ikke like greit for Larvik som er ute av Champions Leauge for denne gang. De tapte klart mot Metz i helgen på hjemmebane, og har bare en kamp mot Buducnost igjen. De var avhengig av at Odense vant sin kamp mot Buducnost i går for å gå videre, noe de ikke gjorde.

Så etter jul går de inn i EHF cup, forhåpentligvis så kan de kanskje klare å komme seg langt der.

København med Thea Mørk, Line Bjørnsen og Emily Stang Sando er videre. Det samme er Gyør (Veronica Kristiansen, Nora Mørk, Stine Bredal Oftedal, Kari Brattset og Kari Aalvik Grimsbø), Odense (Ingvild Bakkerud og Maja Jacokbsen) og Bucuresti (Amanda Kurtovic).

Denn helgen har det også blitt spilt EHF CUP. Det spilles to kamper, og neste avgjørende kamp er til helgen. Slik gikk det i første kamp for de med norske spillere:

Storhamar tapte 29-28 mor ERD. Her er det alle muligheter for at ting skal snu på hjemmebane.

Team Esbjerg (Kristine Breistøl, Marit Røsberg Jacobsen, Sanna Solberg og Vilde Ingstad) vant 29-28 over Paris 92 (Hanna Bredal Oftedal spilte ikke).

Herning-Ikast med Helene Gigstad Fauske og Tonje Løseth (+ gravide Stine Skogrand) vant sin kamp 22-16

Viborg med Moa Högdahl vant 31-16 og er vel mest sannsynlig videre.

Sakura Hauge og Nykøbing Falster vant 27-24.1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page