top of page
Søk

Overganger 2019


Hvert år blir det litt forandring i rekkene hos alle lag.

Noen får ikke fornyet kontrakt, andre velger å gå andre veier. Det er en del av gamet i håndballverden.

Det har allerede dukket opp en del nyheter og jeg velger å samle de her. Det har allerede skjedd noen bytter som jeg også legger med i oppsummeringen:

DENNE SESONGEN:

Alma Hasanic er tilbake i Larvik, Yasminee Gluic har derfor tatt turen til Byåsen. Lene Rantala har tatt over Larvik og Geir Oustorp har takket for seg. Marthe Edvartsen har steppet inn for Tonje Roth Berglie som har vært skadet fra landslagspausen i desember.

Katja Nyberg har tatt over Gjerpen.

Pernille Wibe har hoppet inn på streken hos Vipers, også Maren Gundersen har gjort comeback for Storhamar.

Marit Malm Frafjord avsluttet karrieren i fjor, men har vært å se i Team Esbjerg.

Ine Karlsen Stangvik kom fra Besacon til Molde, mens Tonje Lerstad forlot Byåsen for samme klubb. Deres tidligere målvakter Caroline Martins og Mie Sørensen har gått til en fransk klubb og Skrim.

Jenny Græsholt har steppet inn i Linka og Hege Løken sitt fravær, men har nå avsluttet håndballkarrieren for å bli jurist. (Dette ble visst sagt etter Storhamar kampen i går).


Tilbake på gamle trakter: Alma Hasanic er tilbake i Larvik. Foto: LarvikogNorge

LARVIK HK

Det er allerede klart at Heidi Løke blir å se i hvitt og rødt igjen etter noen sesonger i Storhamar. Det er et veldig gledelig gjensyn!

Hun har tidligere vært i klubben fra 2000-2002 og 2008 - 2011. Heidi har skrevet under for 3 sesonger.

Dorte Groa og Andrea Rønning blir nye tilskudd i troppen fra sommeren. Begge skal spille i klubben de neste to årene.

Cassandra Tollbring blir å se i klubben frem til 2020.Maria Hjertner og Guro Rundbråten har forlenget sin kontrakt til 2021.

Karoline Lund har avbrutt kontrakten og går tilbake til Aker Topphåndball etter sesongen. Mari Finstad Bergum takker også for seg.


Kan bli lagvenniner: June Andenæs og Heidi Løke kan ende opp med å dele strekspillerollen fra neste sesong. Foto: LarvikogNorge

VIPERS Ragnhild Valle Dahl (Molde) og Byåsen målvakt Andrea Austmo Pedersen har skrevet under en treårskontrakt med Vipers.

Karoline Olsen blir i Vipers til 2021 og Emilie Hegh Arntzen blir i Vipers til 2022

Jeanett Kristiansen (Vipers) skal til Herning-Ikast. Hun skal spille der i 2 sesonger i søsterens gamle klubb i første omgang. Eline Fagerheim forlater også klubben, men usikker på hvor. Mathilde Kristensen går fra Vipers til Silkeborg Voel

TIL UTLANDET

Amanda Kurtovic har skrevet under for Gyør, hun forlater Bucuresti til sommeren. Nora Mørk har blitt linket til Bucuresti og har bekreftet at hun takker for seg i Ungarn etter denne sesongen.

Vilde Ingeborg Johansen (Tertnes) reiser til Herning-Ikast på en 3 årskontrakt.

FORLENGELSE AV KONTRAKTER

Sanna Solberg og Vilde Ingstad blir i Team Esbjerg til 2021

Helene Gigstad Fauske har forlenget med Herning-Ikast til 2021.


Blir i Team Esbjerg: Både Sanna (t.v) og Vilde Ingstad (t.h på gulvet) blir i Team Esbjerg frem til 2021. Foto: LarvikogNorge


39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page