top of page
Søk

Eliteserien 2018/2019

Gratulerer til Vipers, Storhamar og Tertnes med medaljer.


Så var det over, sesongen 2018/2019, og for en sesong. Det har vært overraskende resultater og kamp helt inn til døra både om medaljer og nedrykk. Det var spenning til siste slutt (nesten). Jeg må jo ærlig si at det er litt morsommere når serien ikke er så åpenbar, og at det faktisk er litt spennende. Molde slo til med seier mot Vipers, Fana spilte uavgjort mot Byåsen og slo Larvik med 1 mål. Både Byåsen og Storhamar har fått sine første seiere mot Larvik i en seriekamp.


Larvik fikk ikke medalje denne gangen og havnet på den sure 4.plassen, det er første gang siden 5 plassen i 98/99. De har hatt det tøft, spesielt etter jul. Det å spille kampene under omstendighetene de har vært under står det stor respekt av uansett. Så blir det spennende å se om de blir igjen i eliteserien fra høsten.


Gjerpen vant sin siste kamp 31-30 over Fana, og går fra siste plass til kvalikplass. Skrim og Rælingen rykker direkte ned etter sine tap mot Molde og Fredrikstad. Fana holder seg i serien en sesong til, men får ikke spille sluttspill denne sesongen.


Toppscorer: Ragnhild Valle Dahl (Molde) 148 mål - 40 straffekast. Madeleine Hilby (Tertnes) 133 mål - 62 straffekast.

Mari Molid (Larvik) 132 mål - 48 straffekast

Eira Aune (Oppsal) scoret flest spillemål med sine 119 mål + 1 straffekast. Hun havnet på 7.plass totalt.


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page