Søk

ENDELIG SERIESTART!

Oppdatert: 27. aug. 2019

Nå har det vel kriblet i kroppen til de fleste spillerne over sommeren. Sesongen skal kastes i gang igjen etter et lengre avbrekk. Lagene har selvfølgelig spilt treningskamper de siste ukene, i tillegg til de første NM kampene, men det er ikke helt det samme som at sesongen er i gang på ordentlig. For mange blir det et tett program det neste året. Flere av spillere skal spille seriekamper, cupkamper, Champions Leauge og landskamper før VM i desember. Deretter blir det ny runde frem til sommerens OL og neste sommerferie er det flere som ikke får. Allikevel tror jeg ikke det betyr så mye når man får spille OL.


I år må jeg holde tungen litt rett i munnen, for jeg skal henge med på Eliteserien og Larvik i 1.divisjon. I tillegg er det spillere i utlandet som spiller kamper med sine lag, disse blir nok oppdatert bedre på instagram. Det jeg følger mest med på er Champions Leauge kampene, og selvfølgelig landskampene. Første og siste landslagssamling før VM er 23-30.09, mens Champions Leauge starter i oktober.


Torsdag 29. august starter det hele med Storhamar - Follo (kl 18.00) og Vipers - Gjerpen (Kl 18.30). Søndag 1.september skal 10 lag i aksjon og da starter serien for alvor. Storhamar møter Camilla Herrem og Sola kl 17.00, mens Vipers skal spille kamp mot Oppsal 18.00. Aker får besøk av Molde, mens Byåsen spiller mot Fredrikstad og det blir Bergensduell mellom Fana og Tertnes ( alle disse tre kampene starter kl 18.00).


1.divisjon starter ikke opp før neste uke, så det kommer eget innlegg sammen med neste ukens Eliteserie innlegg.


DANSKE SERIEN:

Tirsdag 27/8: Team Esbjerg - Nykøbing F. Håndbold (2030) TV2 Sport 2 og Sumo


''REMA 1000-ligakampene som ikke sendes på TV2 sine kanaler, kan du se på en av Amedias lokale plattformer eller hos Nettavisen. Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt. '' -handball.no


De tidligere lagvenninne Mari Molid (midten, Molde) og Karoline Lund (høyre, Aker) møtes i første serierunde med hvert sitt lag. Foto: LarvikogNorge


107 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle