Søk

Første kamp for Larvik HK i 1.divisjon

Det ble skuffende nok 1.divisjon denne sesongen, og med en ganske ung og urutinert stall. De fleste spillerne ''flyktet'' til andre klubber da Larvik slet med økonomien tidligere i år. Jeg har full forståelse, men kjenner at det blir veldig rart å følge med på et lag med spillere jeg har lite forhold til. Når det er sagt så slutter man ikke å heie på et lag selv om ting forandrer seg. Jeg tenker at det en enda viktigere at fansen stiller opp nå som før. Rett og slett for at de nye skal føle seg like velkommen i klubben, og at vi stoler på at de kan gjøre en god jobb. Vi må gi de nye jentene litt tid og la de få spille seg inn sammen, og selvfølgelig håpe på det beste. Det blir nok mange tøffe kamper på vei opp mot toppen igjen. Laget har fortsatt Alma Hasanic, Tine Stange og Tonje Berglie, i tillegg har Mie Sando og Lena Løwe tatt turen tilbake til Larvik.De to sistnevnte var lærlinger hos Larvik tidligere og kan bli viktige brikker for laget. Tiril Merg er en rutinert spiller som har spilt Champions Leauge med Glassverket og Nykøping Falster. Det samme gjelder tidligere Glassverketspiller Trine Bronsta. Så en del rutine er det fortsatt, heldigvis. Jeg gleder meg uansett til å bli kjent med de nye jentene og følge de denne sesongen!


Jeg håper jeg får med meg noen Larvik kamper i år, og har sett at de har de fleste kampene sine på søndager. Flere kamper er i nærheten av Oslo området, så jeg får nok sett på noen av de. Det blir nok kanskje ikke så mange kamper i Larvik grunnet reisevei (har som regel bare dratt på de største seriekampene og Champions Leauge kampene tidligere), men vi får se hva høsten og våren bringer.


Her er 1.divisjon sine kamper denne uken:

Onsdag 04.09: Haslum og Rælingen har 1.divisjons første kamp (kl 18.30)

Lørdag 7.september: Fyllingen møter Ålgård (kl 14.00)

Søndag 8.september: Sesongen skal også i gang for Larvikjentene, og de har hjemmekamp mot Volda (14.00). De andre kampene som spilles denne dagen er Grane Arendal - Charlottenlund (15.00), Skrim Kongsberg - Flint (18.00) og Fjellhammer - Førde (18.15).


I Eliteserien (Rema 1000-ligaen) skal det også spilles kamper:

Onsdag 04.09: Storhamar - Fredrikstad (kl 19.15, TV KAMP PÅ TV2 SPORT 2) og Tertnes - Gjerpen (18.30). Første kamp ble flyttet til hjemmebanen til Storhamar grunnet oversvømmelse i FBK sin hall.

Lørdag 07.09: Follo-Vipers (17.00)

Søndag 08.09: Aker - Byåsen (18.00), Sola - Fana (18.00) og Oppsal - Molde (18.00). Jeg skal muligens på sistnevnte kamp for å få et gjensyn med Mathilde Rivas Toft, Hege Løken og Mari Molid.


''REMA 1000-ligakampene som ikke sendes på TV2 sine kanaler, kan du se på en av Amedias lokale plattformer eller hos Nettavisen. Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt.'' - handball.no 

Alma står for rutinen i laget for Larvik HK. Foto: LarvikogNorge

147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle