top of page
Søk

Siste nytt fra håndballverden

Oppdatert: 17. okt. 2019

Sesongen er over på ordentlig, og flere spillere skifter beite. Mange spillere har takket for seg i forskjellige klubber de siste ukene, mye har skjedd siden sist jeg ga dere overgangene og siden Larvik fikk problemer.


Situasjonen i Larvik

Klubben rykker ned i 1.divisjon fra høsten og må kjempe for å komme seg opp på topp igjen.

Tonje Roth Berglie og Alma Hasanic har fornyet sine kontrakter. Tiril Merg (Skrim) , Vilde og Thea Bakås (Pors), Lena Løwe (tidligere Larvikspiller), Trine Bronsta(Skrim) og Anette Sundfær (Pors) har skrevet under for klubben.


June Andenæs var klar på at hun skulle forlate Larvik, og turen går videre nedover til sørlandet. Vipers Kristisand har fått underskriften. Martine Wolff har signert med Sola HK. Maria Hjertner skal til København. Emilie Christensen har bekreftet at neste stopp er FTC.

Marte Figenschau spiller for Fredrikstad fra høsten.


Det er bekreftet at Lene Rantala ikke er med i planen videre. Jeg har heller ikke hørt noe angående Guro Rundbråten. Heidi Løke har en muntlig avtale med Larvik, men Thorir har uttalt at landslagsplassen står i fare om hun blir med klubben ned i 1.divisjon.

Alma Hasanic gjorde comeback i klubben tidligere i år.


Yasminee Gluic fortsetter karrieren i Byåsen de neste to årene.


Det ble nevnt at Mari Finstad Bergum (Larvik) og Eline Fagerheim (Vipers) forlot sine klubber, men ikke til hvilken klubb. Det er nå klart at de begge skal til Flint.


Siden sist er det bekreftet at Nora Mørk skal til Bucuresti.


Line Ellertsen skal til Århus United, norske June Bøttger er allerede i klubben og har signert ny kontrakt.


Tertnes målvakt Marie Davidsen reiser til Thüringer . Mens Kjertin Boge Solås skal til Siofok hvor Silje Solberg spiller og Tor Odvar Moen er trener.


Lillesøster Oftedal, Hanna, drar fra Paris til Silkeborg Voel. Her spiller også Hege Bakken Wahlquist som har forlenget kontrakten sin med 2 år.


Maja Jakobsen skal til Storhamar, men hun er gravid og har termin sent i juli. Maja spilte i Storhamar til 2015 før hun dro til Danmark. Tonje Lerstad skal også til samme klubb. Emilie Hovden har også fått kontrakt med Storhamar. Mens Chana Masson legger opp!? Malene Aabakk forlater klubben for å spille for Molde.Emilie Hovden mot Island med rekruttlandslaget 28.05.2019


Dorthe Groa drar fra Fredrikstad til Gjerpen. Hun hadde skrevet under for Larvik, men den kontrakten ble hun løst fra da klubben fikk trøbbel med økonomien. Andrea Rønning blir i Fredrikstad.


Maren Aardahl skal fra Byåsen til Bietiegheim.


Rælingens Andrea Hanssen skal også spille for Molde kommende sesong.


Linn Gossè er tilbake i Tertnes etter flere sesonger i Danmark og TIF Viking. Birgitte Karlsen Hagen er også tilbake i den blå drakta.


Sakura Hauge går fra Nykøbing Falster til Besancon (Frankrike).


Marit Malm Frafjord fortsetter i Team Esbjerg etter at hun gjorde comeback på håndballbanen i desember. Den nye kontrakten er for en sesong.


Det er også klart at Follo HK tar over plassen til Larvik i eliteserien.Marit Malm Frafjord blir med videre.

330 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page