top of page
Søk

UKE 43: Årets største fest


NM KVARTFINALER:

Onsdag 23.10: Flint - Sola (17.00), Fana - Molde (17.45), Fredrikstad - Vipers (18.00) og Storhamar - Tertnes (18.00).

Skal si at jeg er ganske spent på alle oppgjørene, det kan bli spenning i alle. Selvfølgelig har nok mange mest tro på Vipers. På en veldig god dag kan Fredrikstad bite i fra seg, men det er nok Vipers som styrer kampen. Har de sin beste dag så har nok ikke FBK sjans. Flint har vært gode og ligger på 2.plass i 1.divisjon. Tonje Larsen har virkelig fått i gang sakene der. Tidligere Larviksspiller Mari Finstad Bergum har vært sterk for laget. Fana slo i fra seg mot Storhamar forrige uke og Molde har vært veldig opp og ned. Storhamar - Tertnes pleier også å bli veldig jevnt, det ble en knapp 2 målsseier for Hamarlaget sist.


ELITESERIEN:

Søndag 27.10: Molde - Sola (15.00), Storhamar - Vipers (kl 18.00, TV2 SPORT 2)

Det blir tur til Hamar på meg denne søndagen, jeg må få med meg kampen mellom to av Norges beste lag. Vipers har overtaket enn så lenge, og ligger 2 poeng foran Storhamar etter at de tapte mot Fana forrige runde. Eliteserien toppscorer med 52 mål, Guro Nestaker, får ihvertfall en tøff oppgave på søndag.


1.DIVISJON:

Onsdag 24.10 Haslum - Ålgård (18.00)

Dette er den eneste 1.divisjons kampen denne uken.

''REMA 1000-ligakampene som ikke sendes på TV2 sine kanaler, kan du se på en av Amedias lokale plattformer eller hos Nettavisen. Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt.'' - handball.no 

Storhamar mot Vipers i september i fjor. Foto: LarvikogNorge

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page