top of page
Søk

Veien videre for LHKAlma Hasanic

Ting blir ikke alltid som tenkt, og etter vinterens storm har Larvik igjen vært på tynn is. Konkursen var nære, så alt for nære, nok en gang. Heldigvis klarte laget med god hjelp fra Anja Hammerseng-Edin og Heidi Løke og holde seg over isen. Nå kommer endringene, og faren for å rykke ned en divisjon er stor.

Allikvel vil ikke dette være slutten for klubben, bare se på Storhamar. De var også nede i 1.divisjon i 2015, men klarte samme sesong å kjempe seg opp igjen til eliteserien. De siste sesongene har de kjempet om medaljene. Forskjellen på situasjonene er nå at flere av Larvikspillerne velger å ta andre veier. Storhamar beholdt store deler av laget for å kjempe seg opp igjen.

Jeg har full forståelse for at jentene i Larvik velger å avsluttet karrieren i klubben nå. Det har dessverre vært mye rot, og flere av jentene har vært med på to redningsaksjoner på bare to år. Det er tøft at klubbfremtidene står så usikkert , og denne gangen har det vært ekstra tøft. Lønnen har ikke kommet på bordet og jentene har spilt flere kamper gratis. Kontrakten går ut før sesongslutt, og flere av jentene har meldt at sluttspillet er usikkert om de kommer så langt. Forståelig nok.


Mange av jentene har nå valgt å gå andre veier.

Mari Molid, Hege Løken og Mathilde Rivas Toft går sammen til Molde. Karoline Lund skal som nevnt tidligere til Aker, Mari finstad Bergum skal til Flint (Tonje Larsen sin klubb), Martine Wolff går til Sola. Maria Hjertner og Emilie Christensen skal også videre, men usikkert hvor. Det er muligens bekfreftet at hun går til FTC i Ungarn. June Andenæs bekfreftet også til OP at hun ikke fortsetter i LHK. Cassandra Tollbring bekrefter at hun har sagt opp leiligeheten sin, så mest sannsynlig at hun forsvinner også.


Marte Figenschau, Tonje Berglie, Tine Stange og Guro Rundbråten er usikre. Alma Hasanic har ikke gitt noe kommentar så vidt jeg kan se.

Det eneste sikre kortet er at Heidi Løke blir å så i LHK fremover. Hun velger familien fremover penger, og vil kjempe for å få klubben videre.


Dorte Groa og Andrea Rønning blir ikke å se i klubben neste sesong.

257 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page